resim
Yusuf Yazıcı
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:27
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 866
    --- alıntı ---
    “paulo fonseca bana birçok olumlu şey kazandırdı. öncelikle, bir insan olarak bana çok güvendi ve rahat etmemi sağladı. futbolda size güvenildiğini hissetmek performansınızı arttıran bir unsurdur. taktiksel olarak da ondan çok şey öğrendim. fonseca, oyunun her anı ve her yönü için çok başarılı çözümler bulan bir antrenör. nerede pres yapmanız gerektiğini, nerede rakibe saldırmanız gerektiğini ayrıntılı bir şekilde açıklar ve genellikle bu talimatların sonuçlarını saha içinde görürsünüz. ayrıca, fonseca oyunun savunma yönünü de sevmemi sağlayan bir antrenör oldu. ofansif bir oyuncu olarak, kariyerim boyunca önde olmayı ve topla o bölgede buluşmayı seven biri oldum. ancak fonseca, koşmayı ve savunma yapmayı sevmemi sağladı. bu anlamda, oyunumun çeşitliliği konusunda da bana çok şey öğrettiğini söyleyebilirim. kariyerimde her zaman çok özel bir yeri olacak.”

    https://x.com/alpaynafi/status/1803048584721342766
    --- alıntı ---

    yusuf yazıcı'nın geçtiğimiz sezon* birlikte çalıştığı fonseca hakkında söyledikleri bu şekilde. fonseca yazan yerleri, okan buruk olarak değiştirseniz şaşırmazsınız o derece fonseca'yı değil de okan hocayı anlatmış sanki. takımımıza transfer olursa okan hoca ile de benzer bir uyum yakalayabileceğini düşünüyorum. keza, okan hoca oyuncularına güven aşılayan ve özgüvenini bulmasını sağlayan uyumlu bir teknik direktör.

    ayrıca, koşmayı ve savunma yapmayı sevmeye başladığını da söylemiş, bu konu yusuf'un en büyük eksilerinden ve gelmesini istemeyen galatasaray taraftarlarının istememe sebeplerinden biriydi. mertens'e alternatif oyuncu olmayı kabul eder ve okan hocanın pres oyununa uyum sağlayabilirse faydalı bir transfer olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın