resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 183
    oyuncu olarak da, karakter olarak da iyi futbolcu. uyum sorunu yaşayacağımızı sanmıyorum. taktiksel olarak mertens pozisyonunda daha doğru çünkü 6 numara savunmacı değil, hatta bir savunmacı değil, ofansif bir oyuncu. bizim ortasahamız oyunu yönlendirme açısından çok kritik, merkezden genişe yönlendirmeler ile set açıyoruz. takımla uyumu olduğunda katkı vermeye başlayacaktır. tekrarlayayım; çok iyi bir futbolcu.

    kerem demirbay'ın daha iyisi gibi düşünebiliriz. ligde okey, fakat şampiyonlar liginde torreira'nın partneri olması biraz zor. oyun zekasından ve takım uyumundan ötürü de mertens 10 numara pozisyonunda önde olan isim olacak başlarda.

    bonservis bedeli norwich tarafından bakarsak normalin az bir tık üstü. boey satışını düşünürsek, reddedilemeyecek bir teklif aldılar, yani daha ortada, daha azına da alınabilirdi özellikle oyuncu zorlarsa. championship, evet bir 2.lig fakat bu bonservis bedelleri normal maalesef. o takımların sadece yayın gelirleri bile baya yüksek, bırakın bizi; almanya dahi yarışamıyor.

    bizim tarafımızdan bakarsak bonservis bedeline... korkunç.. bizim böyle transferler yapma lüksümüz yok; hatta euro kurunu düşünürsek; 10 milyon € üstü bile yapmamalıyız. klasik dursun özbek/cenk ergün transfer dönemi. saçılan pornografik paralar, konuşulan maaşlar..
    jelert + sara 30 milyon € bonservis.. neyseki oyuncular iyi oyuncular, seneye satıldılar varsayalım üzerlerine 5-10m € koyup; sonraki yıl ne yapacağız? hoop baştan; kampa katılmadan transfer sezonu kapanırken yine böyle yüksek bonservisle risk alıp yerlerini mi doldurmaya çalışacağız.. ya bir sakatlık olsa en basitinden? bu masadaki lot bizim için çok yüksek. bu oyun bizim oyunumuz değil. 30'a al 40'a sat yapacak risk bizde yok, hadi taraftarız maddiyatı önemsemeyelim de sonra yine ffp'den ceza yiyoruz.

    her şey okey de madem dünya paraya bu oyuncuyu alacağız, neden ağustos'u bekledik?
App Store'dan indirin Google Play'den alın