resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 135
    galatasaray scout ekibinin kalitesini ve seviyesini gösterecek net bir transfer olacaktır gerçekleşirse ve bu konuda ki tartışmaları büyük ölçüde sonuçlandıracaktır.
    transferde yaşanabilecek durumları değerlendirecek olursak: sara galatasaray'daki performansıyla mevcut yeteneğinin üzerine koyar piyasa değerini arttırırsa scout ekibimiz bir futbolcunun var olan mevcut yeteneğini ve buna bağlı piyasa değerini iyi analiz etmiş demektir. ayrıca potansiyel yeteneğinin daha da üst seviyelere çıkarak piyasa değerini arttırabileceğini de raporlayabilmişler demektir.
    bir diğer ihtimalle sara gösterdiği performansa paralel bir performansla bizim takımda da devam ederse scout ekibi yine mevcut yeteği analiz etme konusunda başarılı ama potansiyel yetenek konusunda sınıfta kalmış olacaktır.
    diğer kötü senaryoda ise sara performans olarak ve piyasa değeri olarak gerileyecek ve kulübe zarar yazdıracak olursa maalesef scout ekibimiz ne mevcut yetenek analiz edebiliyor ne de potansiyel yetenek raporlayabiliyor diyemeyeceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın