resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 130
    yüksek ihtimalle transferi gerçekleşmiş futbolcu.

    ndombele’yi aldık adam ununu eleğini asmış 1 yılda 4-5 milyon euro verdik gönderdik, rabiot’u alsaydık imza parası derken 3 -4 yılda son kontratını almış herife 30 milyon euro vermiş olacaktık. milli takıma da daha seçmezlerdi bizim ligden fransa’ya elimizde patlardı. kadroda düşünmediğimiz oyuncuların maliyetine baksak bonservis artı yıllık ücret olarak ne rakamlar çıkar kafayı yeriz.

    ben kendisinin transferinden memnunum son kontrata gelecek ve koşmayıp çıldırtacak oyuncu yerine brezilya’lı sao paolo’da hatırı sayılır maça çıkıp ingiltere 2. liginde de sırıtmadan oynayan 25 yaşında bir oyuncuya yönelmek mantıklı. riskli ama mantıklı.

    2. ligden geldi diye küçümsemenin de anlamı yok barış alper’i 30’a satsak 2 alt ligden gelmiş adamın bonservisi 7-8 milyon euroları bulacak ki barış asıl gelişimini bizde yaptı. küme düşmüş takımdan aldığımız marcao’nun bizde yaptıkları ortada.

    mctominay alınsaydı da onun kendi maaşı menajerlik falan derken 40 altında olmazdı maliyeti. 2. ligden gelen futbolcuya verilen ücret çok bulunduğu için yazıyorum, piyasa bu maalesef. yönetimi de günahım kadar sevmem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın