resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 116
    championship tecrübesi benim için olumsuz referans. oyuncunun +10 bonservisi eminim ki bu balon ligden geliyor. oyuncu performansı yanıltıcı olursa da çok şaşırmam. o ligin ablasının da kendisinin de makyajının farkında olmamız lazım.

    bahsedilen bonservisin galatasaray için çılgınlık olduğunu düşünüyorum. 2 sezon önce rakiplerimize, eğer galatasaray'a yetişmek istiyorsanız daha isimli daha kaliteli transferler yapın mesajı verdik. fenerbahçe de beşiktaş da çok pis üzerine alındı. üstüne arap piyasası çıktı. iki takım da şu türkiye ekonomisinde akıl kârı para harcamıyorlar. onların holdingi var, beşiktaş denen görgüsüz takım da koç holding himayesine girdi. bizim geçen sezondan gelen satış ve başarı paramız var. eğer galatasaray her sezon eksiğine 20 milyon euro verecek takımsa buna itiraz etmem. ama sanmıyorum, bir seferliğine paraları ezme mevzusu bu. ben bu rakamdan rahatsızım.

    oyuncuyu bilmiyorum ve tanımıyorum ama bu yüzden eleştiremem. galatasaray tanınmış oyuncu almak zorunda değil. yaşını beğendim. eğer gerçekten çok iyiyse satma şansın var. sadece galatasaray seviyesi için iyiyse önünde en az 5-6 senesi var. takım iskeleti de yaşlanıyorken yaşlı oyuncularla işimizin olmaması gerekir.

    profiline gelirsek bizim top yönlendirici, tempoyu ayarlayan, torreira'nın yanını defansif olarak da doldurabilen oyuncuya ihtiyacımız vardı. ne kadarı var göreceğiz. biraz olumsuz bastım ama tek sebebi maliyeti. inşallah çok iyi oyuncudur. hayırlısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın