resim
Kerem Demirbay
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.83
Uyruk:Almanya
  • 1935
    verdiği ropörtajı izledim. “adım kereminho olsa oynardım” falan gibi bir şey söylemiyor. 3-5 etkileşim kovalayan sayfanın gazıyla boşu boşuna yüklendi herkes.

    özetle ülkede yabancı oyuncuların biraz daha az tepki aldığını söylüyor ki bu doğru. transfer yapılmasını umursamadığını, hazır olduğunu ve formayı kimseye elleriyle hediye etmeyeceğini söylüyor. profesyonel ve hırslı bir oyuncu olduğunu buradan rahatlıkla anlayabiliyorsunuz. misal oliveira gibi saldım çayıra mevlam kayıra moduna da girebilir ama mücadele etmeye hazır.

    transfer yapıldığında dahi orta saha rotasyonumuzda sayıca halen eksiğiz ve önümüzde uzun bir sezon var. kerem de torreira da yeni gelecek transfer de fazlasıyla süre bulacak ve hepsine her zaman ihtiyacımız olacak. sosyal medya hesaplarının gazına gelip de oyunculara yüklenmeye gerek yok.

    kerem gibi karakterli, profesyonel ve aidiyeti olan bir oyuncuyu takımda görmekten şahsen memnunum. ayrıca kerem gibi şutları ve ince paslarıyla maç çözecek yeteneğe sahip birinin kulübede veya sahada olması her zaman heyecan verir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın