resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 50
    hakkında sahip olduğum az bilgiyle yorum yapmak istediğim futbolcu.

    2024-2025 yaz transfer döneminde adı bizimle çıkan ve herkes tarafından ezbere bilinmeyen futbolcular arasında yetenekleriyle en çok dikkatimi çeken futbolcu oldu. oyun tarzımıza uygun ani presleri ve top çalmalarına tanık oldum. fiziki mücadeleye giremese de mertens kurnazlığında çaldığı toplar bize uyum sağlayacağını düşündürdü. izlediğim kesitlerinde oyun görüşünün ve tehlikeli pozisyon yaratacak yeteneklerinin oldukça yeterli olduğunu gördüm. uzaktan şutları ise bize özellikle ligde oldukça yarayacaktır.

    ben orta sahaya 6-8 ve 10 pozisyonu olmak üzere iki transfer istiyordum ancak görünen o ki planlama tek transfer yönünde. o halde hem torreira'ya partner olacak hem de mertens'i yedekleyecek bir futbolcu şart. görebildiğim kadarıyla ikisini de yapabilecek kalitede bir futbolcu sara.

    maliyetlerine gelecek olursak mevcut piyasada 20 milyon euro ödenebilecek bir futbolcu. ancak yine geldiğim nokta bu maliyetler piyasa için normal olabilir ama bizim için normal değil. en son yaptığımız bu yönde transfer bruma olmuştu. güldürmemişti ama üzmemişti de. yöneticiler için bu maliyetleri göze almak zor tercih.

    inşallah hayırlısı olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın