• 7
    sevgili günlük;

    10 yılı aşkın süredir uyguladığım çabalarım sonuç verdi. başarılarına erişemediğim bir kulübü taraftarıyla beraber kendi seviyeme çektim. ben onların seviyesine çıkamayınca tek yol onları kendi seviyeme çekmek idi bunu da başardım. şimdi karşı tarafın gündem maddesi ben ve benim yaptıklarım ile yapamadıklarım olmuş. taraftar sitelerinde, forumlarında hep benim ve takımımın adı geçiyor. artık yeni idealler ve başarılar yerine beni konuşuyorlar. vizyonları ile bu ülkenin en değerlisi olan kulüp sadece bizimle uğraşmakla bozdu kafayı. değiştirdiğim gündemler insanları hedeflerinden alıkoymayı becermemi sağladı.

    bugün rakibim uefa kupasından elenince 3 gün konuşup unutuyor ama bizim takıma yenilince sezon sonuna dek tartışmasını sürdürüyorlar. mahallenin iri kıyım kabadayısı gibi oldum. adil bir şekilde savaşamayınca çirkeflik yapıyorum ve kimse ses edemiyor.

    önlerinde sponsorluk anlaşmaları, yeni transferler, yeni yıldaki sistemleri ve yapabilecekleri bir sürü şey varken, fikir yürütebilecekleri sürüyle idealler varken benim günlüğüm olsa içine ne yazarım bunu dert ediyorlar. sanırım onları hedeflerinden uzaklaştırmayı ve kendi takımlarından çok bizim adımızı zikrettirmeyi başardım.

    hem onlar benim için ne kadar ileri geri konuşurlarsa benim de onlara cevap hakkım doğuyor, böylece 28 yıldır alamadığım kupa ve son dakikada kaçan şampiyonluk da unutuluyor. çünkü ben onlara saldırdıkça benim taraftarım da ''aziz başkan galatasaray'a karşı bizi savunuyor'' diye desteklemeye devam ediyorlar beni. bir taşla pek çok kuş yani.

    neyse günlük, düşmanlarını yenemeyenler birbirlerini yerler. onlar beni yenemedikçe kendi içlerinde daha çok ihtilafa düşecekler. aksi olursa da bir şekilde gündemi değiştiririm zaten. amacıma ulaşıyorum günlük, iyi geceler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın