resim
Emirhan Topçu
Takım:Beşiktaş
Mevki:Stoper
Yaş:23
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 86
    alınmamasını doğru buluyorum. sebebi büyük takımlar için stoperler oyuncu yetiştirme veya deneme yeri olamaz, tecrübe ve oyun bilgisi gerektiren bir bölge ve yapılan hataların önemli kısmı gol yiyerek sonuçlanabiliyor. abdülkerim istisnai bir örnek oldu ve geldiği zamanlarda şimdiki gibi her maçı kazanmamız da şart değildi.

    bence büyük takımlar oyuncu yetiştirmeyi kanat, bek veya duruma göre ortasaha bölgelerinde yapmalılar. santrafor da aynı şekilde riskli, birinci oyuncu çok iyi olmak zorunda, yedek olarak planlanan oyuncu genç ve patlama yapabilecek olarak planlanabilir ama bu da kolay değil çünkü potansiyelli adam türkiye ligine yedek oturmak için kolay kolay gelmez.

    buna ek olarak, emirhan izlediğim maçlarda çok olumlu bir izlenim de bırakmadı. anadolu takımları için kalburüstü ancak büyük takımlarda sırıtabilecek bir oyuncu. güveninin kırılıp performansının düşmesi bir iki maçta yapacağı kritik hataya bakar, taraftarlar zaten patlamaya hazır bomba, bu nedenle işin sonunda necip formayı geri alırsa da şaşırmam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın