resim
Emirhan Topçu
Takım:Beşiktaş
Mevki:Stoper
Yaş:23
Boy:1.88
Uyruk:Türkiye
  • 85
    rizesporda forma giyen solak stoper.

    kendisi ve benzer yerli oyuncular için aynı kritere sahibim. kendime şu soruyu soruyorum. okan hocanın ideal stoper ikilisi abdülkerim-sanchez. diyelim ki biz emirhan'ı konuşulan bedellerle transfer ettik ve abdülkerim sakatlandı, 1 ay oynamayacak. o 1 ayda hoca stoper hattını emirhan-sanchez mi yapar yoksa sanchez-nelsson mu? eğer cevap sanchez-nelsson ise (bence öyle) o zaman emirhan'ın transfer edilmesi anlamsızdır.

    aynısı mesela sol bek için de geçerli. berkay özcan alalım yedek sol bek için deniyor. hoca sezona başladı jelert-köhn ikilisiyle. köhn sakatlandı, 3 hafta yok. hoca o dönemde jelert'i sola atıp sağ bekte kaan mı oynatır, yoksa sol bekte berkay ile mi çıkar. eğer cevap jelert-kaan ise (bence öyle) o zaman berkay transferi de anlamsızdır.

    o zaman da şu gündeme geliyor ya bu oyuncuların aynı anda olmadığı bir denklem de ne yapacağız. zaten aynı anda o kadar 11 oyuncun sakatlanmışsa emirhan-berkay falan seni kurtarmaz orası ayrı. diyelim 6 hafta böyle bir durum oldu. okan hoca, ben 6 hafta sol bek berkay oynatacağıma 3 hafta berkan - 3 hafta barış alper oynatırım diye düşünüyordur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın