resim
Emin Bayram
Takım:Westerlo
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 1879
    kaç paraya satıldığından daha çok neden stoper rotasyonunda değerlendirilmiyor diye eleştiriyorum ben açıkçası. sen şimdi kendi alt yapından yetişmiş bir oyuncuyu şampiyonlar ligi listesine yazamayacaksın, yerine de bu kriteri sağlayacak rotasyon görev verebilecek birini alamayacaksın, dolayısıyla eksik kadro ile ilerleyeceksin.

    ayağı ortalama üstü, boy desen var, geçen sene belçika gibi bir ligde güzel istatistik yapmış kendi altyapından yetişmiş oyuncuyu anadolu kulüpleri karşısında 11 çıkarıp as stoperlerine dinlenme şansını vermez miydi bu takım? avrupa dönüşü kim oynadıysa tandem de onu dinlendirip emin ile ilerlenemez miydi? sanchez satılırsa bu yönetim aynı kalite ile yerine ikame yapamama ihtimaline karşı ne verdiğini bildiğin oyuncunu satmadan olmaz mıydı?

    şahsen ben ilk imza attığı günden beri okan hocama inanılmaz bir güven duyuyorum ama neden emin konusunda olur verdiğini anlayamadım açıkçası. gerçi hocam paraya ihtiyacım var böyle de anlaşma var dedilerse kabul etmişte olabilir.

    günün sonunda iyi paralara satılmış olsa bile bir joker kaybettiğimizi düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın