resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 11135
    kendisi takımın tek ve gerçek süperstarıdır. çoğu zaman bayern'in 100 milyon euro verdiği harry kane'den daha iyi olduğunu düşünüyorum.

    yolunun bu kadar erken bize düşmesi ise kaderin bir cilvesi bence. psg'ye neymar, mbappe ve messi ile oynaması için transfer edilmiş bir oyuncudan bahsediyoruz.

    geçen sezon elemeleri geçerek şampiyonlar ligine katılan ilk türk takımı olduk. bu katılımda aslan payı kendisinindir, yan rol ise mertens'in ve onun puskas golünündür.

    lig performansı olarak da, ilk sezonunu konuşmaya bile gerek yok. yaptıkları ile beşiktaş ve fenerbahçe'yi psikolojik olarak bitirmiş, gol yollarında çok büyük katkı vermiştir. ikinci sezonunda da gol kralı olmuştur, şampiyonlar ligine katılmamızı sağlayıp avrupa maceramızda -fiziksel durumu sebebiyle eleştirilse de- hatırlanacak anların neredeyse tamamında yer almıştır. fiziksel durumundaki düşüş de tüm sezonu sakat sakat oynayarak kortizol kullanması sebebiyle oluşmuştur. kendisi gibi bir yıldızın doğal refleksi oynamayıp kendisini riske atmamak olmasına rağmen icardi çok sevdiği galatasaray'ı için sağlığını riske atmıştır.

    tabii ki, her şeyi eleştirip değersizleştirme yarışına giren "objektif" taraftarlarımız için bunların bir kıymeti yoktur. icardi'nin yarısı kadar bile performans veremeyecek yedek oyuncu alamayan yönetim hiç suçlu değildir.

    ne diyelim, böyle bir sosyal medya taraftar kitlemiz varken, arada bir penaltı atan sakat falcao, beyblade gibi kendi etrafında dönen halil dervişoğlu, sahada oraya buraya koşturup durmaktan başka bir işe yaramayan barış özbek, ayhan akman, mustafa sarp üçlüsü gibi durumlara maruz kalmamıza şaşırmamak gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın