resim
Emin Bayram
Takım:Westerlo
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 1872
    daha ölmeden badem gözlü olmuş olan ve entry tarihi itibariyle kulübümüzden ayrılmış stoper.

    emin'i gayet beğenen ve oynadığı süreleri türkiye kupası da olsa dikkatle izlemeye çalışan biri olarak söylüyorum bunu. uzun süre adından kaos çıkartıldı, mevcut anlaşma dahi bazı kesimler tarafından beğenilmiyor. emin'in westerlo'da kaç maçını izledik? emin galatasaray'da bize ne vaat etti? westerlo'nun seviyesi nedir?

    2023/24 sezonunda aynı yaşta iki altyapı ürünümüzden metehan baltacı 1. lig şampiyonu eyüpspor'da 29 maçta forma şansı buldu. emin de belçika ligi'nde küme düşmeden ufak bir farkla kurtulan westerlo'da 23 maça çıktı.

    emin'in oynadığı westerlo kulübünde 2023/24 sezonunda trabzonspor'lu doğucan haspolat 27 maça, başakşehir'li mevkidaşı ravil tagir 30 maça çıkmış. ikisinin de metehan'la birlikte eyüpspor'da aynı sayıda maça çıkma ihtimalleri ne kadardı, yoruma açık şekilde bırakıyorum.

    sözün özü harika bir anlaşma ile birlikte yollarımız ayrılmış oldu. €4 milyon peşin paraya bonservisinin yarısını satmak, üstüne de gelecek transferinde öncelik hakkı sahibi olmak gerçekten olağanüstü. her giden oyuncuyu süperstar olacak zannetmekten vazgeçmeliyiz. iyi anlaşma, iyi anlaşmadır. emeği geçenlerin oyuncu alırken de aynı başarıyı göstermeleri dileğimle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın