• 666
    taraftarın yavaştan gerçeklere uyanmaya başladığı dönemdir. artık herkes yavaştan elde nakit olmadığının farkına varmaya başladı. herkes paralar nereye gitti diye soruyor. paralar her sene çılgınlar gibi artan borçlara ve oyuncu maaşlarına gitti arkadaşlar. yani galatasaray tarihinin rekor transfer bedeli bir senenin borç faizlerinin ve oyuncu maaşlarının bir kısmında eriyip kayboldu. şampiyonlar ligi gelirleri, yüksek sponsorluklar falan da aynı şekilde.

    geçen sene yapmayın etmeyin, bu borçlarla bu maaşlarının altından kalkamazsınız diyen bir avuç insandık. hepiniz koro halinde gelirleri sayıyordunuz. şimdi de koro halinde paralar nerede diye bağırıyorsunuz. geçen sene limite takılma olayı hikayeydi. limitler sadece bonservis harcamalarını kapsar diye bir kural yok hiçbir yerde. asıl sıkıntı nakit para olmamasıydı belli ki. fenerbahçe'yle amansız bir transfer yarışına girmek yerine makul bedellere nelson ve zaniolo satışı yaparak nakit yaratıp birkaç tane asker oyuncu + icardi transferi ile bütün ihtiyaçlarımızı görebilirdik de. burada işin başında erden timur veya cenk ergün olması fark etmiyor. bu işleri iş adamlarına, menajerlere falan bırakınca iş illa ki şova dönüyor işte. ha erden timur para bulma, oyuncu ikna etme gibi konularda şimdikilerden kat kat daha becerikli orası kesin.

    şimdi eldeki tablo buyken hala akıl almaz bir şekilde üst profilde oyuncuları araba taksidiyle alır gibi almaya çalışıyoruz. herkesi enayi, kendimizi çok zeki sanmamızdan kaynaklanıyor bunlar işte hep. oysa ki yine yapmamız gereken birkaç tane asker oyuncu transfer etmek. yani gerçekten yapabileceğimizin maksimumu bu çünkü. ama itibardan tasarruf olmayacağı için biz mctominay'a gidiyoruz. maksat erden timur gitti ama biz daha da iyisini getiririz diyebilmek işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın