resim
Yusuf Yazıcı
Takım:-
Mevki:On Numara
Yaş:27
Boy:1.84
Uyruk:Türkiye
  • 859
    futbolculuğundan veya bize katkı verip veremeyeceğinden bağımsız "ne alaka"dır.

    yani okan hoca da istiyorsa anlayamadım. hangi sorunumuzu çözüyor bilmiyorum. mertens'in yedeği olarak mı görüyoruz. öyle bir profil değil gerçi de, iyi bir kamp geçiren yusuf demir var. yusuf yazıcı oluyorsa kralı kerem demirbay olur. yunus akgün olur.

    oyun yapımıza da uymuyor ki. okan hoca istesin, belki şu nedenle istiyordur diyeyim. yok, oturtamıyorum.

    deseniz ki yerli oyuncu. ee o da kalktı. yine de lazım diyorsanız, yahu bir yedek topçumuz da allah rızası için gerçek anlamda genç, akademimiz çıkışlı olsun.

    sonra diyorlar ki akademiden oyuncu çıkmıyor. biraz kendini gösteren kaçıyor. elimizde tutamıyoruz. sizden olmasını istediğiniz birine, hiçbir şey vermiyorsanız neden sizden yana olsun?

    galatasaray düzeyinde değil meselesi falan var mesela. galatasaray seviyesi bir yedek oyuncuda genç bir kardeşimizi kaldıramıyorsa o nasıl büyüklüktür?

    hayır, para yok diyorlar, saçma sapan para saçıyorlar. tabii ki para olmaz.

    evet. evet. biliyorum. serbest oyuncu ile bonservisli oyuncu arasındaki farkı. ama umurumda değil. paran gidiyor sonuçta.

    sahada hangi sorunumuzu çözdüğünü tam olarak çözemedim. saha dışında ise transfer yaptık diye yapılacak bir transfer gibi duruyor.

    ha, çıkar gelir. sonuna kadar desteklerim. gala forması altında oyuncu kötülemiyorum. halil dervişoğlu bile acayip yetenekli çocuktur mesela.

    yahu gidin orta saha alacaksınız. orta saha. sonra bakarsınız yusuf yazıcı'ya.

    orta saha.
App Store'dan indirin Google Play'den alın