resim
Emin Bayram
Takım:Westerlo
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 1852
    bize yaramayacak futbolcudur, haluk yürekli'nin söylediği maddeler ile gittiyse de gayet güzel bir satış. haluk yürekli'ye göre;

    --- alıntı ---
    emin bayram;
    *4 milyon euro ve sonradan satıştan %50
    *geri alma hakkı galatasaray’ın
    *türkiye’de başka kulübe 20 milyon euro ceza maddesi.
    --- alıntı ---

    gelelim neden bize yaramayacağına;

    -kadroda suan en iyi ihtimalle 4. stoper durumunda, önünde kesmesi imkansız olan nelsson, apo ve sanchez var. buna ek olarak kaan ayhan ile, milli takımda olduğu gibi 3 defanslı ve 2 kanat bekli sistemi de deneyebiliriz.

    -ozan kabak'ı bile 11 milyon euro'ya sattık, ki ozan emin'i cebinden çıkarır. he sıkıntı ozan'ı ucuza satmamızdı zaten diyorsanız, jelert'i 9 milyon euro'ya aldık, cl tecrübesine sahip ve a takımda oynayacak bir futbolcu olmasına rağmen burada kimse ucuza aldık demedi, tam tersine pahalı denildi. emin çok iyi oynasa 12 milyon euro'ya satılsa, 6 milyon daha gelecek ki toplamda 10 milyona ulaşmış olacağız.

    -daha bu yaşta ve bu seviyede rekabetten korkan adamdan bize hayır gelmez. yedek kulübesinde somurtup oturacak adama da ihtiyacımız yok, nelsson bile çok daha yüksek seviyede olmasına rağmen mutsuz olup negatij enerji yaydığında hepimiz bilenmiştik, emin için buna hiç değmez. çalışkan ve pozitif bir metehan, negatif emin'den her türlü iyidir.

    gelelim eleştirilecek noktaya, cl için yazılacak listede ihtiyacımız vardı ve genç oyuncuya bile otur oturduğun yerde diyemiyoruz. ben olsam cl için olan listeye bile kendisini düşünmezdim, orası için bile emin'i satıp gelen parayla oğuz'u yazardım ama ikinci nokta maalesef can sıkıcı ve taraftar olarak maalesef diyecek veya yapacak bir şey yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın