resim
İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu
Görev:Başkan
Takım:Türkiye
Yaş:58
Uyruk:Türkiye
  • 554
    taraftarıyla, futbolcusuyla, yöneticisiyle, başkanıyla; eski yeni fark etmeksizin bütün unsurlarıyla trabzonspor'un galatasaray'ın dostu/müttefiki falan olmadığını bizlere bilmem kaçıncı kez göstermiş olan mevcut federasyon başkanı.

    bu adamlar menfaatçi adamlar. o camia her şeyiyle menfaatçi bir camia. dün ak dediğine bugün kara diyebilen bir camia. o camianın taraftarları da senelerce ali sami yen'in çevresinde rahat rahat gezip, gezerken de sadece ve sadece fenerbahçe'ye küfür edip; stattan içeri girer girmez ilk tezahürat olarak "avrupa fatihiymiş galatasaray" tezahüratını giren bir taraftar. trabzon'da galatasaray'a, galatasaraylıya etmediğini bırakmayan bir taraftar. yeni stadımızda ali sami yen'e, metin oktay'a, fatih terim'e küfür eden bir taraftar. taksim'de galatasaray bayrağı gördüğü her yere saldıran bir taraftar. fenerbahçe'nin, beşiktaş'ın futbolcusunun bile münakaşaya girmediği muslera'ya taraftarının gazı ile takım halinde saldıran bir takımdır trabzonspor.

    adalet, dik duruş, adamlık gibi kavramlar galatasaray sözlük gibi bir platformda trabzonspor'la nasıl özdeşleştirilir ben anlamıyorum. arada bir, kırk yılda bir doğru yaptıkları şeyler oluyor mu fenerbahçe nefretlerinden sebep? oluyor elbette ama o doğrularından şaşmaları için gereken süre trabzonspor için veya bir trabzonsporlu için 24 saatten azdır. o kadar kolaydır. özkan sümer'in kurduğu bir cümle veya fenerbahçe'ye karşı aldıkları bir-iki galibiyet trabzonspor'u pirüpak yapmaz. 2024-2025 sezonunda zaten hep birlikte göreceğiz trabzonspor'un ve trabzonsporlunun galatasaray ve fenerbahçe maçlarındaki tutumunu. bu adamlar 2011 ile 2018 arası fenerbahçe karşısında süt dökmüş kedi gibilerdi, bize karşı ise bütün çirkeflikleri ile aslan kesiliyorlardı. ne çabuk unutuldu? bir iki sezon fenerbahçe'ye çelme taktılar diye bize yaptıklarını unuttuk mu? unuttuk genel olarak ama ben son 15-20 seneyi ele alıyorum ve unutmuyorum. trabzonspor, camia olarak olarak güvenilecek bir camia değildir. el sıkışılacak insanlar değiller onlar. çünkü bugün seninle el sıkışır ama yarın ne yapacağını asla bilemezsin. seni ve anlaştığını düşündüğün bütün değerleri bir gün sonra satabilirler. bu beyefendi de onlardan sadece bir tanesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın