• 3525
    transfer özelinde 2023 ve 2024 yazında taraftarın beklentisini yükseltmiş olan yönetim. bunu okan hocaya da söylettiler, bütçemiz var dedirttiler adama. basına da haber verdiler bu konuyla ilgili, 30 40 milyon bedelindeki adamlar havada uçuştu.

    mevcut yönetim 2023 yazında çok kötü bir yaz transfer sezonu geçirdi. bunu temel ihtiyacımızı karşılamayacak mevkilere bir yığın maaş dökerek, bunu ihtiyacımız olan orta saha pozisyonuna bitik ama maliyeti yüksek oyuncuyu son gün transfer ederek yaptılar. bu durum sebebiyle de hem mevcut yönetimi hem de o transferleri yapan erden timur’u eleştiriyorum.

    2024 yazında ise erden timur yok. 1 numaralı sorumlu dursun bey. ağustos ayı geldi ve bu takımın ortasahası yok. prag’tan 4 yerken de yoktu, iç sahada 10 kişilik fener’e yenilirken de yoktu. yönetimin bir yerlerini çok değerli hocamız kurtardı. ama bu her sene yapılacak iş değil. bütçesi olan takım, çok ama çok önceden ihtiyacı olan oyuncuyu alırdı. burada çok büyük bir başarısızlık var. gelen adamın form tutmasını kesinlikle bekleyeceğiz, o adam da transfer edilirse bu arada. 8 numara işini ellerine yüzlerine bulaştırmışlardır.

    umarım bu hikayede yanan elbette galatasaray futbol takımı ve yönetimine kol kanat gerek okan hocamız olmaz. kaos, galatasaray’da bitmeyecek bir şey. memnuniyetsizlik ve daha fazlasını istemek, kazanmak gibi genimizde olan bir şey. ancak tüm bunlar, mevcut yönetimin beceriksiz olduğunu kapatmıyor.

    düdük çaldığı an sonsuz destek takıma ve hocaya. ancak yönetim konusunda bir taraftar olarak uslu duracağıma söz vermiyorum ben. şampiyonlar ligi ön eleme maçına demirbay-torreira-mertens çıkması demek tamamiyle yönetime yazar sonuçtan bağımsız. dursun özbek’te 2017 yılında yaşadığı yıkıma bir kez daha hazırlanmaya başlasın, bunu öneriyorum ben kendisine.
App Store'dan indirin Google Play'den alın