resim
Emin Bayram
Takım:Westerlo
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 1835
    westerloo takımına gitmiş alt yapı çıkışlı stoper.

    başta ''sevr cenk'' faktörünü kabul ediyorum. alınan futbolcuya gerçek değerinin minimum %20 fazlası ödenecek , satılan ise gene minimum %20 azına satılacak. bu temel standart. buna şaşırmadık.

    bir sonraki satıştan da yarısı olan 1-2 milyon gelir. bir sonraki satışta, yüksek bedelli kira +zorunlu düşük bedelli bonservisle bu galatasaray'a ödenmesi gereken payı ekarte ederler. toplam kazancı 5-6 gibi düşünmek lazım. alt yapı çıkışlı bir oyuncuya yerini dolduruyorsan, 5-6 milyon euro iyidir.

    eminin top oynamak istediğinden gitmek istediğini zannetmiyorum. galatasaray'da bu yıl ; 2 mevki x minimum 65 maç = 130 tane 90 dakikalık stoper performansına ihtiyaç var. şu 4 stoperli durumda bile, metehan en az 20-25 maç forma giyecektir. stoperler temaslı oyun oynarlar, sakatlanırlar, cüsseli adamlar olduğu için diğer mevkilere göre bu sakatlıklar biraz daha uzun sürebiliyor. eminim bu sene bazı maçlarda kaan ayhan'ı bile stoperde göreceğiz. kalsaydı emin bayram'ın en az 10-15 maçı vardı. galatasaray'da 15 maç, westerloo'da 30 maçtan iyidir. galatasaray'daki kaliteli futbolcularla yapacağı antrenmanla kazanacaklarını saymıyorum. onun için ''oynamak istediği'' için gittiği fikrine katılmıyorum.

    emin'in derdi türkiye'den kaçıp avrupa'da yaşamak. kişisel karardır, saygı duymak lazım. on binlerce genç oluk oluk kaçıp gidiyor. havaaalınındaki fotoğrafta yanında bir hanım vardı. tahminim eşi/nişanlısı falan, o da çok memnun gözüküyordu..
    tahminim kararında bu anlamda hayat arkadaşının da etkisi olmuştur.

    hayırlı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın