• 59
    beşiktaş kadrosunun bu maç özelinde hiç önemi olmayan maç.

    beşiktaş'ın 2 hazırlık maçını izledim. hazırlık maçı olarak oynadıkları takımların hiç biri onlara moral vermekten daha fazlasına yaramadı. oyun olarak hiç bir şey vadetmiyorlar. sadece topu kapıp hızlı hücumla gol arıyorlar. ileride sadece immobile hareketli görünüyor. fakat asla çabuk ya da hızlı diyemem. büyük ihtimalle maç boyu victor'un kucağında gezecektir. rafa silva ise topla sahayı hızlı kat ediyor. bazen hızlı geçiş yiyoruz tek handikap bu.

    orta saha dizilişinde tahminen berkan ya da kaan olacaktır. bizim pres oyunumuza karşılık pasla çıkabilecek bir oyun yapıları yok. o yzüden büyük ihtimalle immobile'ye şişirilen topları göreceğiz. yerden oynadığımız sürece beşiktaş stoperlerinin arkasına çok rahat sarkabileceğimizi söylemem lazım. hatta bu maç oynarsa zaha ve barış'ın maçı olabilir.

    skor tahminine gelince 3-1 gibi bir skor geçiyor aklımdan. mauro 1'i penaltıdan 2 tane, bir tane de klasik duran toptan apo atar. şunu da eklemem lazım beşiktaş taraftarı fazla gaza gelmiş. sosyal medyadan belli oluyor. transfer sonrası fazla yukarıdan uçuyorlar. sanırım bu maç sonrası çok kuş sesi duyarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın