resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 6912
    troll ağıyla, tasmasını tuttuğu twitter hesaplarıyla ve beslediği medya mensuplarıyla beraber ayrıştırmadığı, karıştırmadığı spor, branş, takım kalmadı.

    süper lig bitti, milli takımı sabote etmeye kalktı. türk futboluna komple savaş açmış dedik şimdi de kadın milli voleybol takımını sabote ediyor. trolleri arada sırf galatasaraylı diye milli yüzücüye falan sallıyor. bu adamla artık savaşmak gerekiyor. uzun zamandır savaşmak gerekiyor da artık cidden savaşmak gerekiyor.

    ama bu adama doğrudan saldırmak ne kazandırır bilmiyorum. karşı camianın olayı bu çünkü. ali koç gider veli kuzu gelir aynı sistem devam eder. kurduğu sisteme savaş açmak lazım. galatasaray hukuk birimi bu adamın bütün trollerine durmaksızın dava açmalı, sindirmeli. ali koç'tan aldıkları üç liraya göz dikmeli, beşer lira tazminat almalı. bakalım o zaman bu riski alabilecek troll ruhlu kerkenezleri bulabilecek mi etrafında?

    cengiz han'ın dünya nüfusunun yüzde 10'unu öldürdüğü düşünülmektedir. ama genel sayının çok küçük bir kısmını savaş meydanında kılıçtan geçirmiştir. şehirlerin gıda tedariğini çökerterek, o şehirlerde salgın hastalıklar yayarak bu kadar insanı yok etmiştir. bizim de yapmamız gereken bu olmalı. bu adamın kurduğu sistemi hedef almamız gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın