• 26
    ülkece niye hiçbir şeyde bir arpa boyu yol alamadığımızı gösteren bir maç oluyor. ülkece en başarılı olduğumuz kutuplaşma sebebiyle dünya şampiyonu takımda ne motivasyon kalmış ne heves.

    ananas ticaretini çok seven bir işadamının yancıları yine kuduracak bir şeyler buldu ve müthiş? bir zamanlamayla takımı karıştırdı. hali hazırda milli takımın son maçlarının tamamında başarıyla yer almış bir sporcu üzerinden takımı böldüler. belki de vargas'ın bile unuttuğu ya da konuşulup kapatılmış bir konu olan görüntüler ile gündem ırkçılığa kadar gitti. sonucu da bu oluyor, 3-0 kazanacağımız hollanda'ya karşı 0-2 geri düşmek üzereyiz.

    buna ek olarak da, hiç bir zaman spordan keyif almayı, başarılı insanları tebrik etmeyi bilemiyoruz. muhakkak birilerini övmemiz birilerini yermemiz gerekiyor. konu abartmak oldugunda ise üzerimize yok. halbuki sadece spordan keyif almaya çalışsak bir çok branşta çok büyük potansiyelimiz var. niye bir kaç milyonluk gurbetçilerden bir çok yıldız çıkıyor ama türkiye'de yetişmiyor sorusunun cevaplarından biri de bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın