• 50
    çok zariftir, tekniktir, esnektir ama kumardır. bu kumarı da oynayacaksan oyuncu henüz bir şey kazanmamışken oynayıp, 3-4 sene kullanıp yenisini alman gerekir. o yüzden wendel işinin yatmasına aşırı sevindim, çünkü bu kumarı oynayacak yaşı geçti oyuncu. diyeceksiniz ki adam 3 maçta 6 asist yaptı, sen neyin kumarından bahsediyorsun. yahu adamla 10 hafta mı kontrat yapıyorsun, illa 5 senenin bir yerinde patlayacaktır, %100 diyorum bakın 99 bile değil, direkt 100. tarihin en iyilerine bakın, çoğu brezilyalı ama 3-5 sene premium seviyede kalmışlardır anca. ronaldo, ronaldinho, kaka seviyesi bile bir anda çöktü.

    bizim için ideal yöntem zamanında shakhtarın yaptığı gibi olabilir. fred, willian, douglas costa gibi oyuncuları aldı 20 yaş civarında ve kat kat fazlasına sattı. ha brezilyadan oyuncu alacaksan da
    1-2 milyona alamazsın, çünkü herkes izliyor orayı adam sana kalır mı ucuza. 20 yaşında x,y,z inho adlı adamı getirin 10 milyona tutmazsa tutmasın, ama wendel gibi görmüş geçirmiş rusya, arabistan pazarına girmiş bir adamı getirmeyin. hele ki 20 milyona, şaka mısınız siz. öküz alınır o paraya gerçekten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın