• 122
    olimpiyatlar çok enteresan ve galiba en çok sevdiğim şampiyonalar oldukar.
    sebeplerinden biri;
    walide khyar adlı fransız judoka abimiz misal en son 2016 olimpiyatlarına katılmış, onda da çok iyi değil. sonuç olarak bugün nazar degmesin, resmen manyak gibiydi acayip agresif ve aktifti. üstüne maç sonlarında rakipleriyle de iyiydi.
    yani adam kaç yıldır çalışıp gelmiş ve ben hiçbir yerde ismini gormemistim iyi olabilir diye. bunu çok seviyorum yani hiç beklemediğimiz isimler çıkıyor. dün kazanan kazak judoka abi dünya 26.sı mı neydi, çok güzel olay.

    bir diğeri de bence bu sporlar futbolu falan filan tokatlar. düşünsene 4 yıl boyunca buna hazırlanıyorsun, tabiki arada başka yarışmalar da var ama hiçbiri böyle değil. hazırlanıp geliyorsun ve her maç aslında son. tek hatada bitiyor hepsi, o kadar hazırlık gidiyor. benim akıma hep yapılan hazırlıklar, antrenmanlar geliyor.

    dünden beri sabahtan akşama izliyoruz, vallaha bu hafta tatil mi koysam bile diyorum.

    edit: bence gene güzel olay. agresifliğini çok begendigim walide dostumuz baya gerizekali şekilde kazak rakibi iki kartı varken, son 7 saniye varken saçma hareket yaptı ve patladı. kendi de anlamadı ne olduğunu ama hepimiz gördük. o noktada anladım ki kendisi agresif olsa da taktik olarak madalya hak edemez ve bundan demekki eleniyor. spikerlerin hepsi de "walide yapma son 7 saniye yere inmeye çalışma" diyorlardı dayanamadı:)
App Store'dan indirin Google Play'den alın