• 644
    yönetim: bu sıcakta transfer olmaz.

    zaten belli olan eksikleri giderme sürecini 1 yıldır ağırdan alan yönetimin, daha da ağırdan aldığı dönem. işin garibi, görece alınabilecek oyuncuları kaçıran yönetimin (oğuz aydın, doue, hojbjerg vs.), transfer döneminin sonunda ingilitere vb. liglerden, oyuncu çekebileceğini düşünmek. kimseyi alamayacaklar arkadaşlar. işte esas panik transferi de zaten şimdi değil, o zaman olacak. sen önce temel eksikliklerini gider, yine bekle fırsat transferini...

    şimdi biraz yangıncılık yaparak, daha da kritik noktaya dikkat çekeyim. transferde böyle beklerken mazallah beşiktaş'a kaybedersin, şampiyonlar ligi play off etabında dişli rakiplerden birine takılırsın, yandı gülüm keten helva. şampiyonlar ligi olmazsa, oyuncuları hiç ikna edemezsin. her zaman geçen seneki gibi şanslı da olmayabilirsin. geçen seneki molde maçlarına bir gidelim isterseniz. ilk maçta 20 dakikada koparabilirdi molde turu. içeride de küçük farkla, ofsayta takılırak iptal edilen gol bizi ipten aldı.

    (bkz: 23 ağustos 2024 molde galatasaray maçı)
    (bkz: 29 ağustos 2024 galatasaray molde maçı)

    transferde işin şakası yok. artık durumun ciddiyeti ne zaman kavranacak onu da bilemiyorum. bu takımın önce orta saha takviyesine, sağlam rotasyona girecek oyunculara, eldeki bazı oyuncuların da elden çıkarılmaya ihtiyacı var. bu kadar işi düşününce beni bile afakanlar basıyor, yönetim hala nasıl bu kadar yavaş ve rahat hareket ediyor, onu da bilemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın