• 9
    bu maçı, fenerbahçe'yi eşinden ve dünya tatlısı oğlundan daha çok seven (bunu kendi söylüyor, benim yorumum değil) bir abimle izlemiştim. kendisi eski prof. futbolcu, hala da taş gibi oynar halı sahalarda. aynı zamanda dünya tatlısı bir insan. ama hastalık derecesindeki fb sevgisi bozuyor biraz işte.
    neyse efendim. yazlığın kafeteryasında biz galatasaraylılar olarak toplandık. bir baktım bu abimiz evinden çıkmış kafeye doğru geliyor. allah allah dedim içimden. geldi oturdu yanımıza sessiz sedasız. hayrola abi dedim, "dedim sizinle izleyeyim" falan dedi. inceden bi gülümseme vardı suratında.
    jardel'in borusundan sonra aniden kalktı, başını hiç kaldırmadan evinde doğru hızlı adımlarla yürüdü. ben bir yandan sevinçten çıldırırken, bir yandan da onu izliyordum.

    "real madrid bu boru mu? koysunlar şunlara da ben de suratlarının aldığı şekli görüp keyifleneyim." idi yanımıza gelmesinin sebebi. bunu yıllar sonra kendi itiraf etmişti. jardel'in golünden sonra ne düşündün peki diye sordum, "hayatımda ilk ve son kez beni fenerli yapanlara lanet ettim" dedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın