• 75
    jelert'in maçta oynatılmamasına şaşırmadım. okan hoca yeni bir transferi hemen takıma koymaz. o bölgede adam kalmasın yedek kaleci jankat'ı o bölgeye koyar yine de yeni transferi oynatmaz. hatta as kadroya geçme süreci de en az 2-3 maçtır.

    neyse, takım bjk süper kupa maçı öncesi ümit vermedi ama hazır olmaya başlamış bir kadroya takıma yeni katılan hazır olmayan oyuncuların yerleştirilmesiyle birlikte takımda bir gerileme olduğunu da görmek lazım. elbet mecbur oynatılacak bu isimler. bu yüzden bizim bir hazırlık maçı daha yapmamız lazım. ali sami yen'de bir alt lig takımıyla bir hazırlık maçı ayarlamalıyız. hem de sezon açılış maçı havasında olur maç.

    bu arada genel anlamda takım içi oyunda doğru düzgün bir organizasyon çalışması görememek üzdü beni. oynadığımız takımlar bile bir şeyleri çalışmış göründü ama bizde yok bu. bizim oyunumuz temelde "önde baskı yap topu kap sonrası yeteneğine kalmış" şeklinde. daha bizim takım kabak gibi ofsayttaki adama pas atan oyunculara sahip.

    ve evet bizim takıma iki yönlü bir orta saha şart. ziyech'ten başka oyun kuracak bir oyuncu olmalı. bu maçta ziyech etkisiz kaldı atak yapamadık neredeyse.

    bu orta saha transfer edilince de anca ilk 11'de milli aradan sonra izleriz artık kendisini. o zamana kadar şampiyonlar ligi'nden elenip ligde ciddi kayıplar vermezsek iyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın