resim
Elias Jelert Kristensen
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:21
Boy:1.78
Uyruk:Danimarka
  • 379
    maliyetine hiç girmeyeceğim zira eldeki hesap kitap bilmez yöneticileri düşündüğümde kontratı 'çok kötü' bir anlaşma değil.

    teknik olarak tamamen izlediğim şl maçları özelinde yorum yapacağım. bu anlamda analizleri çok iyi olan arkadaşların yorumları daha tutarlı olacaktır ama 'bence' iyi bir transfer yaptığımızı düşünüyorum. jelert'i izlediğim maçlarda işin defans kısmında topsuz oyunda çok dikkatli görmedim. bir bek oyuncusu için ölümcül bir eksikliktir bu. seni tamamlayacak bir savunma kurgusu her zaman olmayabilir zira. birebirde yapışıyor ama çabuk bırakıyor, bir konfor alanı sunuyor hücumcuya. ama buna tamamen gevşeklik denemez. omuz omuza savunmayı, temaslı oyunu 21 yaşında birine pekala öğretebilir ve geliştirirsiniz. hücumda ise boey'den daha iyi buluyorum. belki inceci değil ama bindirmeleriyle koşan bir takımdan koşan+teknik ayaklı bir takıma geçtiğini fark ettiğinde pas opsiyonlarını daha iyi değerlendirecektir.

    lig maçlarında ve özellikle avrupa maçlarında taraftar desteği de şart oğlu şart oyuncu özelinde.

    teknik direktör farkına her zaman inanan biriyim ve okan hocanın elinde parlayacağını tahmin ediyorum. hadi aslanım utandırma bizi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın