• 203
    takım için gerekli ama aynı zamanda acelesi olmayan transfer öznesi.

    misal sağ bek acil bir transferdi. kaan’dan başka o bölgeye koyup oynatabileceğimiz biri yoktu. lakin kaan hem sakat hem de en kötü oynadığı bölge sağ bek. bu yüzden o bölgeye acil takviye gerekiyordu. eğer çok çok acelemiz olmasaydı, transferin son günlerinde jelert’i daha uygun bir fiyata alırdık diye düşünüyorum. bizden daha ciddi bir talibi olduğunu düşünmüyorum jelert’in.

    öte yandan 8 numara için farklı düşünüyorum. o bölgede oynayabilecek 1’den fazla oyuncumuz var. wendel transferine 15 milyon euro’ya kadar çıktıysak demek ki bi şekilde para var. ben o bölge için sanılanın aksine acele edilmemesi taraftarıyım. transferin son günlerinde, özellikle ingiltere’de transfer sezonu kapandıktan sonra kiralık veya bonservisli oyunculara gitmeliyiz. fiyat açısından da uygun olacaktır. hatta ben orta sahaya bir se sürpriz bir transfer bekliyorum mertens’in alternatifi olarak. mertens’i efektif kullanmayı hepimizden çok okan hoca düşünüyordur çünkü oyun planı mertens’e bağlı. şu anlık kimse ses etmiyor ama o bölgeye de birinin alınacağını düşünüyorum ben.

    acele etmemize gerek yok. gün itibariyle kadromuzu koruduk, bazı oyuncuları da elden çıkarıp nokta atışı yapmalıyız. okan hoca’ya güveniyorum bu konuda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın