• 3378
    bugüne kadar kendisi hakkında tek bir eleştirim olmadı. kendisini takip ederim. canlı yayınlarını da arka planda açar dinlerim ama dünkü yayınını yarıda kapattım. dayanamadım artık. ilk defa oldu bu.

    uğur’cum, tamam anladık, tete’yi istememiştin, 50 kere söylemene gerek yok bunu. yani sırf sen istemedin diye adamı oynadığı süre boyunca itin deliğine soktun ama zamanında icardi için de laf etmiştin, adam iki senedir ortalığı kasıp kavurdu, üstelik bu iki sezonda hazır hali 1 sezon bile değildi adamın. yani insanlar yanılabilir.

    bi de ses yükseltme olayı da var. dayanamıyorum bu tür şeylere. en dayanamadığım 2 şey varsa 1.si yayın sırasında karşısındakinin sözünü kesme, 2.si de yüksek sesle otoriteymiş gibi konuşma. sinan mesela, sakin sakin anlatıyor derdini, çok beğeniyorum. ılgaz abi de öyle keza. haklı olduğunu göstermen için illa bağırmana gerek yok, batuhan karadeniz’den bir farkın kalmıyor öyle. twitter’daki ergen tayfanın gönlünü hoş edicem diye şirazesi kaydı iyice.

    söylemiş olduğu iddialara bi şey diyemem. içeriden haber aldım diyor, iddialı bir şekilde bunu söylüyor, doğru olabilir de olmayabilir de ama netice ne olursa olsun biraz diksiyon dersi almalı bence. yüksek sesle konuşması ve her cümlesinden önce eeee şeklinde ses vermesi çok rahatsızlık verici. umarım dikkare alır bu dediklerimi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın