resim
Emin Bayram
Takım:Westerlo
Mevki:Stoper
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 1790
    kalmasından yanayım ama 4 milyon + sonraki satıştan paya az diyenleri anlayamıyorum. madem fiyat az, o zaman ideal bonservis ücretini söyleyin de biz de görelim. tutturmuşsunuz az diye. nesi az?

    0 maliyetle yetiştirdiğin ve kalsa sende 4. stoper olan bir oyuncuyu 4 milyon euro’ya satıyorsun. bence iyi para. üstelik emin de gitmek istiyor. sonraki satıştan payı da var. iyi anlaşma.

    başta dediğim gibi kendisinin kalmasını istiyorum zira sol stoperdeki tek alternatifi apokerim. geçen sezon da şahit olduğumuz üzere, apo sakatlık yaşayabiliyor ya da formsuz olabiliyor. üstelik yaşı da 30’a dayandı. kendisinin tahmin ettiğinden de fazla forma şansı bulacak bence ama gitmek için tutturuyorsa yapabileceğimiz bi şey yok. apokerim’i geçmek için çabalamayacaksan zaten bu takımda olmanın imkanı yok.

    galatasaray altyapısından çıkıp da galatasarayda kalmak istemeyen hiçbir oyuncunun tutmaması diye bir olgu var. cem sultan, bartuğ, mustafa kap ve daha niceleri gibi. diğer taraftan sabri, ozan kabak, arda, yunus akgün, emre çolak gibi öyle ya da böyle bizde oynamak isteyip kariyer yapmış oyuncularımız var. tamamen kendi kararı. her iki durumdaki kararı için de yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın