• 136
    ben medya sektöründe çalışıyorum. ege üni. iletişim fakültesi, gazetecilik mezunuyum. 4 yıla yakın muhabirlik yaptım. şu anda daha iyi para kazanabildiğim için işin sosyal medya tarafında çalışıyorum.

    şu belge bana gelse ben de yayınlarım!

    arkadaşlar yapılan şey bir habercilik. maşalık falan değil! gazeteci eline geçen haberin doğruluğunu teyit etmekle mükelleftir. yahu el insaf sizin sorgulamanız gereken bu adamın bu haberi neden yaptığı değil sırasıyla:

    1) bu belge gazeteciye nasıl sızdı?
    2) bu belge gazeteciye hangi amaçla sızdırıldı?
    3) bu belge üzerinden yapılan sözleşme nasıl değerlendirilmeli?

    yahu allahaşkına çıldırdınız mı? galatasaray muhabirlerinin ahmet ercanlar seviyesinde haber yapmasını falan mı istiyorsunuz? sevgili arkadaşlar bizi türkiye'nin en başarılı takımı yapan en önemli özelliklerden biri, galatasaray medyasının galatasaray yönetimini denetleyebiliyor olması! her sene her sene "takımda kolej havası var" haberi yaptırılan takımın taraftarları şampiyonlar ligi müziğini unuttu!

    tete'nin sözleşmesi takımı uefa'dan gelebilecek bütün cezalardan koruyan, buna karşılık büyük transfer getirisini feda eden bir sözleşme. son derece başarılı. sözleşmede satış üzerinden menajere ödenecek pay olmasa, buna karşı uefa'dan gelecek cezaları bizim ödeyecek olsaydık, uefa'dan da devasa bir ceza gelse ne olacaktı?

    erden timur'un takımın geleceğini düşünüp eşşeği sağlam kazığa bağladığını gösteren sözleşmeyi yayınladığı için yakup çınar'a teşekkürler. şimdi bize düşen yakup çınar'a bu sözleşmeyi sızdıran amacın peşine düşmektir!
App Store'dan indirin Google Play'den alın