resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 5126
    (bkz: basına sızdırılan tete sözleşmesi)
    yönetimde kalmayarak kendisi adına ne kadar doğru bir iş yaptığı gün be gün ortaya çıkan yöneticimiz. bu sözleşme acaba neden tam da tete satıldıktan sonra sızdırıldı?
    cenk ergünün sofiane feghouli, bafetimbi gomis ve younes belhanda sözleşmeleri de tamamıyla bir ortaya çıksa da sevr anlaşması neymiş, nasıl yapılırmış herkes bir görse nasıl olur acaba...
    kendisi çok hatalı, eksik, maddi olarak skandal tabiri kullanilabilecek sözleşmeler ve transferler yapmıştır. görev süresinde doğru kararlar verdiği gibi son derece hatalı ve maddi külfeti ağır kararlar da vermiştir. bütün taraftarlar bu konuda hemfikir zaten. hayatı boyunca hiç yanlış karar vermemiş bir tane insan var mı?
    dursun özbek, cenk ergün ve erden timur'a karşı sistematik olarak karalama kampanyası içinde olan kişilerin anlamak istemediği bir şey var... erden bey bu kararları verirken kendi menfaatini düşünerek, gizli bir ajandayı takip ederek, galatasarayın değerlerini peşkeş çekmek, transferler esnasında kendi hesabına akçeli işlere girişmek gibi işlere bulaşmadı. galatasaray için iyi birşeyler yapmak istedi doğru veya yanlış kararlar verdi bu kadar...
    ama gerçekten söylemeden de duramayacağım erden bey tete'de ne gibi bir istikbal gördü de bu kadar yatırım yapıldı vallahi anlamadım... en büyük karavanası bu transfer olsa gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın