resim
Ignacio Ezequiel Agustín Fernández Carballo
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Ön Libero
Yaş:22
Boy:1.79
Uyruk:Arjantin
  • 24
    kendisini bu transfer sezonuna girmeden daha yazmaya başladığım için çok rahatlıkla söyleyebilirim ki kendisi aranan kanın vücut bulmuş halidir.

    arada sözlükteki futbolcu gurmeleri ile mesajlaşırken sadece gelme imkanı olmadığından bahsediyorduk. potansiyeli çok yüksek. arabistan'a gidecek hikayesi vardı. sanırım geri tepti. yine umudum yok ama umarım uğraştığımız doğrudur ve getirebiliriz.

    öncelikle bu arkadaş boca'da tam bir box to box değil ama okan hoca isterse bu görevi rahatlıkla yerine getirebilir. bileklerine çok hakim. hem de daha önce de söylediğim gibi maçları izlerken iki ayağını da kullanıyor. şüpheye düştüğüm için girip baktığımda sol ayaklı olduğunu öğrenmemle şok geçirdim. çünkü izleyen kimse hangi ayağını kullandığını söyleyemez.

    en sevdiğim özelliği keskin ve sert bir oyuncu. mücadelede kaçan bir tip kesinlikle değil. pozisyon almasını, alan kapamasını çok iyi biliyor. sanki topun nereye gideceğini daha atılmadan kestirebiliyor. pres oyununa aşırı yatkın. ayrıca pas kalitesi ve yaratıcılığı da yüksek. topu aldığında en yakındakine değil ileri doğru hareketlenmeye başlıyor. top sürme konusunda da yetenekli.

    kısacası bu yıl onun için son durak. sonrası üst sıra liglere doğru yol alır. yeteneği biliniyor, porto, benfica, arsenal gibi takımlar istiyorlardı. bu yıl araya girebilirsek kendimizi şanslı sayarım.

    daha önce hakkındak yazarken arjantin ligi istatistikleri ve persentil tablosunu paylaşmıştım. rakamları inanılmaz. merak edenler yazıma bakabilirler. (bkz: #3962791)

    edit: bu arada gala haber'in sözlükte görüp gazlamış olma ihtimali de var*
App Store'dan indirin Google Play'den alın