resim
Ignacio Ezequiel Agustín Fernández Carballo
Takım:Al-Qadsiah
Mevki:Ön Libero
Yaş:22
Boy:1.79
Uyruk:Arjantin
  • 19
    hiç izlemediğim bir oyuncu. ismi düşünce adettendir skills videosu izlemek tabii ki açtık izledik. aradığımız topçudur net.
    işin şakası tabii bu ama skills videolarında yaptıklarını maç içerisinde kaç defa deniyor, bunlarda nasıl bir yüzde ile başarılı oluyor, maç içerisinde konsantrasyon durumu, maçtan maça süreklilik durumu önemli faktörler. bu faktörler de zorluk seviyesi farklı 5-10 maçını 90 dk izleyip yorum yapılacak şeyler. eğer süreklilik, başarı oranı gibi istatiksel verileri belirli seviyede ve maç içi konsantrasyonu yüksek ise tam aradığımız profilde bir oyuncu gibi görünüyor.
    oyuncuyu izlerken dikkatimi çeken en büyük özelliği de videoda dribbling sekansı olmasa baskın ayağının hangisi olduğunu kesinlikle anlayamayacaktım. sol ayağıyla dribbling yaptığını gördüğümde anlayabildim sol ayaklı olduğunu onun dışında topu kontrol ederken, topu dürterken, ayağından top çıkartacakken iki ayağını da aynı düzeyde kullanıyor ve iki ayağına da aynı düzeyde güveniyor. bir orta saha oyuncusu için çok avantaj sağlayacak bir durum bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın