resim
Elias Jelert Kristensen
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:21
Boy:1.78
Uyruk:Danimarka
  • 261
    bonservis fazla ama ilk anlarda jelert'i yoklasaydık eminim çok daha azına alırdık. herkes boey'i 35'e sattığını da biliyor. kimse sana iyi oyuncusunu kolaya da bırakmaz. limitleri olabildiğince zorlar. yönetimin a planı baştan sona yanlıştı. bize van bissaka falan yaramaz. biraz pahalı olsa da şimdi eğrisi doğrusuna denk geldi biraz.

    ayrıca oyuncu 21 yaşında, yaşa veriliyor bu bonservis. normal şartlarda 25'inde aldığın oyuncuyu 28 yaşında elden çıkarabilirsin. 21'inde aldığın oyuncuyu ise 25'inde en azından zarar etmeden satarsın. 21'inde olan oyuncuya 600 bin euro maaş verirsin. 25'inde aldığın oyuncuya alt seviyeden gelmiyorsa 1,5 milyon euro verirsin. yani bu rakamlar aslında normal.

    kaldı ki jelert genç yaşına rağmen tecrübeli bir oyuncu. 17 şampiyonlar ligi maçı var kariyerinde, az mı?

    okan hoca'nın bekinde tipoloji çok önemli. angelino, dubois bu yüzden olmadı. jelert bu yüzden olacak. bizim bekimiz tempolu, dayanıklı, hızlı ve yapışkan olmak zorunda. yönetim her şeye rağmen sonunda doğru karar verdi. transferi hayırlı uğurlu olsun.

    son bir şey daha. bu takıma gelecek her futbolcu ismi icardi olsa bile isteyerek gelecek abi. oyuncunun galatasaray'ı çok istediği söyleniyor. bu bile benim için çok önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın