resim
Elias Jelert Kristensen
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:21
Boy:1.78
Uyruk:Danimarka
  • 208
    11 milyon verdiysek kendisini alanlar yargılanmalıdır, 11 milyonun yarısı bile etmeyecek oyuncudur, kendisi yerine oyuncu aldılar ve elden çıkartacaklardı, jelert de beğenilen bir adam değildi hem taraftarlarınca hem teknik direktörü tarafından. konuşulan paralar, açıklanan ücretler, yetenek bakımından saçmadır, 11 milyonunuz varsa jelert'i almazsınız, nasıl bir akıl tutulması arkadaş bu?

    jelert böyle bir oyuncu = https://x.com/.../1774802368745308215

    defansta uyur, defansif olarak verimli bir oyuncu değil, açıp bakabilirsiniz angelino ile istatistiklerine çoğu şeyde angelino daha önde. hatta bakmanıza gerek yok ben hemen atayım.

    https://gss.gs/Bf5.jpg angelino'nun şampiyonlar ligi 23-24 sezonu istatistikleri.
    https://gss.gs/0N2.jpg jelert'in şampiyonlar ligi 23-24 sezonu istatistikleri.

    bu arkadaş bindirme yapamıyor, önünde oynayan kanat oyuncusunu kaçıramıyor, defans olarak koca bir hiç durmadan uyuyor defansta, arkasına adam kaçırıyor, dinamik ama verimsiz bir oyuncu. çok maçı var demek komik ross'un da çok maçı vardı 11 milyon da vermemiştik 11 milyonu çıkartma şansımız yok ki yarısını bile çıkartamayız. 97 profesyonel maçında 1 gol 3 asist yapan ama dinamizm dışında hiçbir ekstrası olmayan bir adamın 11 milyon edeceğini düşünecek ne yaşamış olabiliriz ki? futbol bizim yöneticilere çok uzak.

    düz adam, dümdüz adam, galatasaray taraftarının hedefinde olacak bir adam olacak çünkü hem parası çok hem de hiçbir ekstrası yok. jelert bu takıma atılmış en büyük kazıklardan biri olacak, kendisinden hem çok zarar edeceğiz hem de dalga konusu olacağız. şaka gibi, ellerim titriyor sinirden. wan-bissaka ile başladığımız dönemi wan-bissaka'dan daha pahalı ama yarısı kadar topçu olmayan bir adamla bitirdik. eksilemeye devam edebilirsiniz, üzülen siz olacaksınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın