• 32
    borç faiz sarmalına girmemek için uymamız gereken limitlerdir. o rekor kıran kombine forma satışları, muhteşem sponsorluk anlaşmaları, şampiyonluk ve şampiyonlar ligi gelirleri vs. dahil esas faaliyetlerde (futboldan kazandığımız - futbola harcadığımız düzenli giderler) son bilançoya göre zarardayız. daha faiz vs. hiç girmedim bile. her sene 1 milyona aldığımız boey'i 30 milyona satamayacağımıza göre bunun bilincinde hareket etmeliyiz.

    https://gss.gs/NaB.png

    yani anlayacağınız o forma satışı kombine satışı bilmemne o kadar da kazandırmıyormuş.

    elin şımarık yalı oğlanı ve babası milyar dolar servetlerini karşılıklı çarçur ediyorlar diye aynısını bizim de yapmamız gerekmiyor.

    aziz yıldırım kamuoyunu ve taraftarı yıllarca feneriumda satılan formayla anelka'nın parası çıktı bilmemne masallarıyla kandırdı. sonucunu da gördük. giderken kulübü borç batağında ve ffp kıskacında bıraktı mame thiam slimani jailson gibi oyunculara düştüler. ali koç'un çuvalla para akıtmasına rağmen de 10 senedir de şampiyon olamıyorlar.

    en başarılı yönetim en az parayı harcayarak başarı elde edebilen yönetimdir. 200 milyon euro bütçeyle süper lig kazanmak sürdürülebilir bir başarı değildir. galatasaray'a da faydası olmaz.

    şampiyonluğa 10 senedir hasret kalan fenerbahçe "yeter ki şampiyon olalım sonrası mühim değil" diyebilir ama 2 sene üst üste şampiyon olan galatasaray'ın hedefi sürdürülebilir başarı olmalıdır. bunun da yolu mali disiplinden geçer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın