• 73
    daha birkaç gün önce gaziantepspor ile anlaşma aşamasında olup son anda vazgeçildiği açıklanmıştı. gaziantepspor başkanı ibrahim kızıl'ın sözleri; "bülent hocamızla ilk görüşmemiz olumlu bir havada geçmişti. sonraki günlerde ayrıntıları görüşmeye başladığımızda, bülent hoca’nın sözleşmesine koymak isteği bazı maddeler bizi anlaşmazlığa itti. bu maddeler gaziantepspor kulübü adına kabul edemeyeceğimiz maddelerdir."
    evet, çok merak ettim açıkçası gaziantepspor'un kabul edemeyeceği türbülent kuralları nelerdi ve bucaspor'a da bu kuralları koydu mu ve bucaspor yönetimi bu kuralları kabul etti mi, ettiyse bucaspor, gaziantepspor'dan (senelerdir süper lig deneyimi olan ve haliyle) -ne kadar kötü olursa olsun- ekonomik, yönetimsel ve altyapı anlamında çok daha geride olmuş da olsa neye dayanarak kabul etmiştir.! sivasspor'daki gibi iplerin tamamen kendisine verilmesini isteyip "bülent başgannn" vol.2 sözkonusu mu olacak, tüm bunların cevabını istiyorum sözlük.
    not: cidden, gaziantepli sözlük yazarlarından eğer öğrenebilirlerse içeriden-yerel basından türbülent maddeleri nelermiş öğrensinler ve paylaşsınlar isterim.
    not: bucasporlu değilim, sempatim yada antipatim de yok, nötr'üm vesselam ancak iki gün önce ibrahim kızıl bu şekilde bir açıklama yapmışken insan merak ediyor ne ayak diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın