resim
Halil İbrahim Dervişoğlu
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Santrfor
Yaş:24
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3299
    okan hoca da hata yapabiliyor, fatih hoca da hata yapabiliyor. bu hataların en büyüklerinden biri de halil dervişoğlu, antrenmanda ne yapıyor ne ediyor bilmiyorum ama iki hoca da vazgeçmedi. halil dervişoğlu koca bir sezon süper ligde süre alıp 0 gol attı, bildiğiniz 0 gol, diğer sezonlar 28 maçta 4 gol, 12 maçta 3 gol süper lig istatistikleri. bu gollerden net vuruş olan gol sayısı 1 ya da 2. oyuna katkısı deseniz 90 dakika oyunda kaldığı bir maçta 15 kere bile topla buluşmayıp, aldığı topları 5 kişi arasına girip kaptırıyor. topu ayağından çıkartamıyor, topla vedalaşamıyor, hava top deseniz yok, mücadele ediyor deseniz etmiyor, koşuyor deseniz stoper 2 metre ötesinden geçse ''ne oluyor ya yeni uyandık ne koşması'' dermiş gibi takılıyor ki böyle dediğine de eminim.

    halil dervişoğlu uğursuz bir futbolcu olmasının yanında kötü de bir futbolcudur. acilen galatasaray futbol takımından uzaklaştırılması lazımdır, halil bu takımda kalırsa bjk'ye süper kupayı da veririz çünkü halil varsa kaybedersin, tek başına bütün takımın ruhunu emen bir tümör gibidir halil, acilen uzaklaşılmalı kendisinden. daha önce de benzer entry girmiştim ama bulamadım kendisi için ısrarla söylüyorum tff 1. ligde süre bulsa öteki sene alt lige düşer.

    halil'in başarılı olduğu tek lig hollanda 3. ligi olan jack's league tabi şimdi ismi değişti betnation divisie oldu. halil orada çok başarılı oluyor, tff 4. lig seviyesinde bir lig orası, çıkma ve düşme yok belli kriterler dışında. halil orada mutlulukla topla döner, bazen gol atar kimse karışmaz, kafası rahat olur. acilen ve acilen kendisi takımdan yollanmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın