• 252
    fenerbahçe'den aldığı eljif elmas ve kim min jae'den faydalanıp üzerine kar ederek satmış kulüp. zamanında kara para, ali koç cebinden verdi diye türlü türlü çıkarımlarda bulunuyorduk.

    cengiz bana göre değil 10 milyon şu form durumuyla 5 para etmez ama çıkarıp verirlerse de şaşırmam. cengiz roma'da iyi kötü form tuttuğunda başarılı işler yapmış bir oyuncu. napoli de fener ile ticaretinden bugüne kadar hep karlı çıkmış. ellerinde iyi bir referans var. vedat muriç hariç fener'den gidenler başarılı oluyor. o bile lazio'da olmasa da mallorca'da fena olmayan futbol oynuyor.

    bizden gidenler ise hiçbir zaman bekleneni veremedi. ozan kabak saman alevi gibi parladı beklenen seviyeyi aşamadı. marcao kayboldu gitti. sacha boey henüz bayern'de formayı alamadı. zaniolo, yunus, berkan vs. kimse opsiyonu kullanmak istemedi.

    fener'den gidenlerin çoğu o toksik atmosferden kurtuldukları için yeşerdiler. bizim gönderdiklerimiz florya'nın suyuna hasret kuruyup gittiler. bir yandan oyunculardan maksimum verimi alıyormuşuz diye sevinmeliyiz, diğer yandan da yetiştirici kulüp olup ekonomik olarak düzlüğe çıkmamıza bu durum engel oluyor diye üzülmeliyiz.

    sadece parlatıp sattıklarımız da değil. istenmeyen adam ilan edip gönderdiklerimiz de silinip gitti. hiçbirinin ardından ağlamadık. misimovic, elano, lincoln, amrabat, chedjou, belhanda, feghouli, babel, falcao, mostafa mohammed, diagne, maicon vs. vs. biri bile çıkıp sorun ben değil galatasaray'dı dedirtmedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın