• 282
    konuşmalarını titizlikle dinlendim. öncelikle ibrahim hatipoğlu inanılmaz gergin ve stresli görünüyordu. bu seviyede ki pozisyonlar için oldukça yanlış bir görüntü çizdi bana. doue konusunda yapması gerekeni yapıp süreci tamamen bitirdi, en doğrusu da buydu. wendel konusunda bence yine yanlış yaptı, wendel bizi istiyor gibi amatörce bir açıklama yaptı. bu zenith gibi para sıkıntısı olmayan bir takım için daha da kamçılayıcı bir açıklama. ben şahsen bu açıklamalardan sonra wendel transferini çok olası görmüyorum.

    onun dışında yine bir yöneticinin yapmaması gereken bir şekilde, çok zor durumda kalıyoruz, baskı var, kaos yaratılmak isteniyor, biraz daha sabır gibi açıklamaları da oldu, benim nazarımda yine kendisine eksi yazdı bu.

    her şeyin dışında yukarıda belirttiğim gibi çok gergin ve stresli gördüm ibarahim beyi, böyle olmaz. baskı belli ki allak bullak etmiş. bu kafadan sağlıklı sonuçlar çıkmaz.

    biraz daha sabır deniyor ancak 3 ağustos'ta süper kupa maçı olan takım 6 aydır sağ beki olmadığı halde o maça da sağ beksiz çıkacak ve bu sefer takımda kaan ayhan'da olmayacak. tamam doue olmamış olabilir, ancak onun olmadığı senaryoda bile hemen alternatifinin bitirilmiş olması lazımdı.

    ibrahim hatipoğlu'nun bu iş için yetersiz olduğunu bu açıklamalarından sonra daha da anladım. yolun sonu yaklaşıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın