resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:-
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 1178
    kendisini severim. futbolcuların da çok sevdiğini biliyorum. transfer meziyeti konusunda bence de bu dönem için sınıfta kaldı. evet daha transferin bitmesine süre var ancak bu zamana kadar kesinlikle bek transferinin gerçekleşmiş olması gerekiyordu.

    cenk ergün kulüp içinde yararlı bir adam. bunu hangi galatasaray profesyoneline sorarsanız sorun aynı cevabı alırsınız. fatih terim döneminde ayrılmasının ardında ki gerçek, fatih terim değil, abdurrahim albayraktır. bunun da nedenleri 2013 senesine kadar dayanır.

    bence kendisi adına kulüp için idari menajerlik en doğru pozisyondur. kulüpler arası yazışma, lisan bilgisi ve konuşma becerisi olarak yadsınacak bir insan değildir ayrıca galatasaray'ın kara kutusu gibidir.

    2018 yılında galatasaray'dan gönderildikten sonra bile asla medyada bu konu ile alakalı tek kelime etmeyecek kadar da kol kırılır yen içinde kalır örneğinin yegane temsilcilerindendir.

    transfer komitesinin başına erden timur gittikten sonra kesinlikle profesyonel insanların gelmesi gerekiyordu. cenk ergün, ibrahim hatipoğlu ve maruf güneş bu işi kotaramadı. ancak galatasaray'da her zaman bulunmasını isteyeceğim insanlardandır kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın