• 3405
    yönetimden tek bir beklentim kaldı. doğru düzgün transfer yapamayacaksınız anladık. galatasaray'ın haklarını da erden timur dışında kimse savunmuyordu zaten. başarılardaysa mobeseye konuşacak kıvama geliyordunuz. o da tamam. ne olursa olsun okan buruk'la yolları ayırmayın ve kemik kadroyu bozmayın başka bir şey istemiyorum.

    mevcut kadro çok iyi aslında yalanına bazı taraftarımız da inanıyor diye, başarısızlıkta okan hocanın istifasını isteyecekler de cikacaklardır. sol bekte köhn dışında oyuncu yok ki yeterliliği tartışılır. 10 numara pozisyonunda 38 yaşına girecek mertens dışında oyuncu yok. sağ bekte yazıyla sıfır (0) oyuncu var (debois'yı sayamıyoruz yabancı sınırı var zaten). toreira'nın yedeği yok ve 8 numara yıldır eksik. yarın bunlar unutulur. bir 8 bir 2 numara çekeriz ve kadro harika zaten avrupada çeyrek final deriz. olmayınca da okan buruk'a suçu atarlar.

    sene sonunda başarısız olsa, kendi hataları olsa da okan hoca devam etsin yeter. mevcut yönetim zaten en geç iki yıla gidecek, en azından hocamız ve kemik kadromuz dursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın