resim
Elias Jelert Kristensen
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:21
Boy:1.78
Uyruk:Danimarka
  • 139
    kulübünün de rennes ve zenit kulüpleri gibi transferi konusunda basına resmi ağızdan rahat rahat açıklama yaptığı oyuncu:

    https://gss.gs/GPR.png

    --- alıntı ---
    kopenhag: “bugün itibarıyla, futbolcu elias jelert'in galatasaray sportif a.ş.'ye olası transferi hakkında piyasada söylentiler olduğu tespit edilmiştir. f.c. københavn, galatasaray sportif a.ş.'den elias jelert için bir teklif aldığını doğrulayabilir. taraflar arasında şu anda görüşmeler devam etmektedir ve bir anlaşmanın yapılacağına dair kesin bir garanti bulunmamaktadır. parken sport & entertainment a/s şu anda başka bir yorum yapmamaktadır. eğer nihai bir anlaşma yapılacak olursa, bu konuda bir şirket duyurusu yayınlanacaktır.”
    --- alıntı ---

    oyuncuların transferlerinin bitmemesi ve satıcı kulüplerin bu denli rahat hareket etmeleri jelert, doue ya da wendel'den kaynaklanmıyor maalesef. tamamen galatasaray yönetimi ve cenk ergün ibrahim hatipoğlu ikilisinin marifeti. biz burada jelert mi, doue'mi diye incelemeler yapsak da belli ki yönetim bu isimlerden hiçbirini alacak kapasitede değil. artık sağ beke birini alsınlar da isim önemli değil noktasına geleceğiz. jelert için de şayet başka teklifler varsa, bu yönetim ile oyuncuyu alma ihtimalimiz olduğunu düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın