• 586
    dubois 1.8, tete 2.8 ve oliviera 2.75 milyon euro maaş alıyor. üçünün toplamı 7.35 milyon euro. vergisiyle bize maliyeti 11 milyonu geçiyor, ve varsa bonuslar kap açıklamalarında yazmadığı için bu hesaba dahil değil.

    bizim muhtemelen brüt maaş maliyeti olarak 65-70 civarında bir bütçemiz var ve bunun %15'i havaya gidiyor şu anda. bu oyuncuları satamadığımız için de bütçede yer açılmıyor. mevcut kadromuzu korumuş olmamız bir avantaj fakat kadrodaki fazlalıkları da satamadık. zaniolo'yu bile sadece kiralayabildik ki net kârımız nedir belli değil, maaşını biz mi ödeyeceğiz ne olacak bilmiyoruz. zaten bonservisi taksitle olduğu için ondan gelen kiralık ücretle ancak belki bonservis taksidini ödeyebiliyoruz.

    neden futbolcu satamıyoruz? futbolda oyuncu satmak için gereken çevreye sahip idarecilerimiz olmadığı için. bu iş menajerler ve sportif direktörler üzerinden yürüyor. nihayetinde bir network meselesi. bizde kimsenin networkü yok. en networkü olan cenk ergün'ün de kendisine bile hayrı yok zaten.

    biz tete'yi olsun satabilseydik ya da zaniolo'yu kiralamak yerine satmış olsaydık belki ortasaha transferini, belki oğuz aydın'ı şimdiye kadar bitirmiş olurduk. ama temel sorun şu ki satamıyoruz. satamayınca da hiçbir şey yapamıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın