• 3393
    kulüpte nakit problemi olduğu çok açık. almak istediğimiz tüm oyuncularda kulüpleriyle ödeme planında sıkıntılar yaşıyoruz. sezon içinde çıkan oyuncuların maaşlarının ödenmemesi, hannovar'ın köhn'ün bonservisi ödenmediği için ihtar çekmesi gibi haberler doğruydu muhtemelen. yani bu kadar gelire rağmen şu anda köhn'ün bonservisini bile ödeyemiyoruz. bu işin bu kadar borç içindeyken sürekli yıldızlar indirerek yürümeyeceğini söyleyen bir avuç insandık herhalde.

    şimdi durum böyleyken yapılacak iki şey var. birisi içinde bulunduğumuz durum hakkında insanlara karşı şeffaf olmak, olabildiğince para eden oyuncuları satıp yüksek maaşlıları göndermek ve daha düşük ama oyun sistemimize uygun profildeki oyunculara yatırım yapmak. burada çok net fail ettiler. ortada olan durumun üstünü örtüp bir sürü vaatte bulundular.

    ikinci seçenek ise bu modelde devam edecek isen yönetiminde parayı bulan birileri olmak zorunda. sen parayı bulan, insanları ikna eden tek yöneticini * ekarte ettin. tabii ki bu model anca belli bir yere kadar götürür. ancak sen bu modelde ısrarcıysan, yani hala manchester'ın, tottenham'ın oyuncusunu getirmeye çalışmakta ısrarcıysan bu işi yapabilecek tek yöneticini tutmak zorundasın.

    edit: imla hatası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın