resim
Marcus Wendel Valle da Silva
Takım:Zenit
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.80
Uyruk:Brezilya
  • 192
    adı 2024-2025 yaz transfer sezonunda bizimle geçen futbolcu.

    konuşulan ücretler çok fazla bence. hem zenit'e hem de futbolcu için çok fazla.

    benim asıl anlamadığım neden peşin alımla uğraşıyoruz? her sezon takımımızda 1 ya da 2 kiralık futbolcu olması normaldir. bu sezon şu ana kadar kimse kiralık değil kadromuzda.

    wendel'i satın alma zorunluluğu olmayan bir kiralama ile transfer etmemiz daha uygun olur bence.

    5 sezonluk anlaşmadan bahsediliyor. feghouli aklıma geliyor. ve cenk ergün yine.

    bir futbolcu 5 yıl sözleşme istiyorsa meydan okuması yoktur. kulübe ve şehre kapak atma sevdasındadır. 2 ya da 3 yıllık sözleşmesi olan oyuncular sonra başka yere transfer olmayı hayal ediyordur. öyle ki sözleşme süresi azaldıkça bonservisi düşer. 5 yıllık sözleşme isteyenin bu hayali yoktur. kulübe ve istanbul'a kapak atma derdindedir. feghouli gibi. adam bir sezon oynadı sonra yattı. gönderene kadar çok uğraştık. sonra karagümrük'e gitti. istanbul'da kaldı.

    kendisinin takıma uyacağı da şüpheli. takıma ve kulübe uymadı diyelim. 5 yıl bedavadan para mı vereceğiz? oliveira'yı bile gönderemiyoruz biz daha.

    1 sezon kiralayalım. uyarsa 2 yıllık sözleşme yapalım futbolcuyla ve kulübüne de bonservisi verelim. uymazsa "hoşçakal birader" der yolumuza bakarız.

    ben 5 yıllık sözleşme isteyen oyuncuya güvenmem. hele ki yüksek maaşlı.

    umarım 5 sezon haberleri yalandır. 4+1 ya da 3+2 gibi opsiyonları da kabul etmiyorum. oyuncu son sezonda iyi oynar sonra taraftar tepkisi falan diye sözleşme uzatılır ve futbolcu yatışa devam eder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın