resim
Marcus Wendel Valle da Silva
Takım:Zenit
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.80
Uyruk:Brezilya
  • 154
    5 yaş büyüğü olan fred’i geçen sene 15 milyona almadık diye yapılan yangın, yerini 26 yaşında wendell 20 milyona gelmesine bırakmış. fred garantiydi diyen çıkabilir hayır değildi hala değil bunu da bu sene göreceğiz.
    konuşulan futbolculardan mctominay hariç hiç kimseye 20 milyon vermemeliyiz bence. tff başkanı da değiştiğine göre yabancı sınırlaması da rahatlayacak ve bir tane büyük yatırım yapacağımıza 2-3 tane deneme yapılmalı hem de her türlü oyunu oynamaya yönelik.
    amaaa tüm temmuz boyunca galatasaray’in çıkarıp verecek 15-20 milyonu yok mu tutup kolundan bir futbolcuyu alıp kampa yetiştirecek diye zirlayip duran taraftar şimdi çok maliyetli diye yorumlar yapıyor.
    hayatinda hiçbir şeyi yönetmemiş insanların lafıyla gidip transfer yapilirsa boyle olur. ben futbolcunun aldığı maaşa bir şey söylemiyorum bu arada belli ki hakkı bu çocuğun bu tarz maaşlar ve kendisi de kaliteli bir futbolcu yalnız bu kadar büyük bonservisi bir futbolcuya vermek fikri beni mutlu etmedi. üstelik yarın yabancı sınırı artarsa sol bek alternatifi için fırsatlar cikabilir. sol stoper için çıkabilir. bütçemiz kalmadı büyük transfer yaptık falancayi satmamız lazım demeleri için bahane de oluşturacak bence bu transfer.
    haaa o zaman mctominay’e o parayı nasıl verdin diye sorulursa bence mctominay transfer 6-8-10 numaraların hepsini bir anda almak demek olacaktı ayrıca britanya’dan futbolcu almış olacaktik ve her zaman adadan taliplisi olabilecek bir futbolcu mctominay.
App Store'dan indirin Google Play'den alın