• 3369
    arkadaslar gundem transfer olduğu icin hakli olarak herkes transferler uzerinden yönetime giydiriyor fakat dursun aydin özbek yönetimlerinin gecmiste yaptıkları amatorlukleri bir gozden gecirsek muhtemelen çoğumuzun inanmakta zorlanacağı olayları tekrardan hatırlayıp sok olacağız, çünkü bunlar amatorlukle ve ya beceriksizlikle açıklanabilecek hatalar degildi. adamın defosunu(artık defo mu dersiniz art niyet mi bilemem) erden timur örtüyordu artık o da yok.

    buraya kadar yazdıklarımda zaten hemfikir oldugumuzu düşünüyorum.

    ote yandan, daha yeni okan buruk, "super kupa finalini olimpiyat stadında oynamak isteyen beşiktaş'ti, ben farklı bir yerde oynamak istiyordum" seklinde açıklama yaptı. yahu adamların gucu, lobisi daha buraya yetmiyor. erden timur olmasa lale orta rezilliğini dahi bilmeyecektik, belki de ortaya cikardigi icin adamın ayagini kaydırdılar bilemeyiz(lafı gelmişken harbiden noldu bu olay? neden uzerine gidilmiyor bu skandalın?).

    yani uzun lafın kısası, hakemlerin 2 sezondur bizi dogramasina ragmen, rakibimiz son 2 sezonda avrupanin en fazla penaltı kullanan takimi olmasina ragmen öyle bir mağduriyet algısı yarattilar ki maçları izlemesek haklılar diyeceğiz. kanuni suc olmasina ragmen puma 5 yildizli ürünlerini cikartiyor, ea sports fc'nin yeni sürümünde 5 yildizli forma olacağı konuşuluyor, dursun özbek ve yönetimi de gelişmeleri bizim televizyon başında izlediğimiz gibi izliyor.

    her zaman söylediğim bir laf vardır: dursun aydin özbek galatasaray'i bitirme projesidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın